Blogginlägg
Onsdag 07 maj 2008 12:01 | Läsarblogg
Seflin:
Tittar för stunden upp från boken
Nu var det ett tag sen jag skrev här. Det är mest för att jag lagt ner mer energi på skolan. Som sagt går jag sista året på gymnasiet och tar studenten om ca 3 veckor. Den som sa till mig att sista året på gymnasiet skulle vara slappt visste nog inte vad hon eller han pratade om!

Jag spelade German junior i mars och jag deltog även i U 22 SM veckan efter, sen dess har jag inte spelat en tunering, det är alltså två månader sen jag tävlade. Jag trodde aldrig jag skulle få så många tävlingsfria helger under min tid på badmintongymnasiet, men jag var tvungen att ta det beslutet.

I helgen spelades Varberg Internationella, jag valde att inte delta, fastän jag tycker att det är årets mysigaste tävling. Det är nästan alltid bra väder under denna tunering och spelare från hela Europa är med och deltar:) Det brukar oftast vara en superhärlig tävling! Så GRATTIS till alla vinnare och till dem som gjorde sitta allra bästa i år!!

Som sagt tittar jag upp från boken just nu! Theravada och mahayana, det kanske inte säger er någonting. Det är två inriktigningar inom buddhismen och det är detta jag sitter och läser istället för att gymma just nu.

Jag är nästan rädd att det ligger dammtussar i min yonexväska, för på skolböckerna hittar jag inga! Jag har inte tränat så mycket som jag kanske har velat den senaste månaden. Det är Madrid EBU som väntar nu i slutet av maj och till dess vill man vara i form, men nu handlar det om att prioritera! Tävlingar kommer alltid att finnas, men studenten tar man bara EN gång i livet och den chansen tänker jag inte missa!

Peter, min tränare är nog inte så glad att jag inte varit på alla träningar den senaste tiden och även Mårten är nog ganska besviken, men tyvärr räcker jag inte till överallt. Det är skola och familj som tar min största tid och energi just nu.

Jag har skrivit på för Täby Badminton ett år framåt, så nu till sommaren ska jag ta x antal löpsteg för att vara i form till höstens träning!

//Linda


Dela med dig av artikeln: Översätt/Translate:
Laddar...

Söndag 09 mar 21:18 | Blogg
Smått och gott från Tyskland
Då var man hemma igen. Jag kom tillbaka från Tyskland igår eftermiddag. Det har varit en bra och rolig tävling att delta i, men där jag tyvärr inte fick se finalerna.

Det var i onsdags vi började vår resa, vi på RIG i Täby som spelar i U19. Kl 10 styrde Peter minibussen ner mot Jönköping, där vi skulle träna med U19 landslaget kl 14. Det var precis att vi skulle hinna dit i tid, vi gjorde endast ett kort lunch-stopp på vägen.

Mycket riktigt så blev det tajt med tiden, vi kom nämligen till Wätterstads hall ungefär 5-10 minuter innan träningen skulle börja. Träningen gick bra hur som helst, vi spelade en del matcher. För mig blev det singel och dubbel. Efter två timmars träning hade vi 30 minuter på oss att duscha för halv fem skulle vi sitta i minibussarna och vara på väg till Växjös flygplats. Det var därifrån vi skulle lyfta för att senare på kvällen landa i Tyskland, Dusseldorf.

Resan till Tyskland gick utmärkt, fastän min pappa ringde strax innan start och sa att det var flygstejk i Tyskland, men vårt plan lyfte enligt tidtabellen och det var en lättnad. Vi kom till hotel Brauhaus (där vi bodde) ganska sent på kvällen. Jag och Andrea tog vår nyckel till rummet och gick och la oss ganska så omgående eftersom vi var trötta efter resan och skulle spela kl 9 på torsdagen.

På torsdagen började årets German junior kl 9 med dubblar. Andrea och jag fick möta ett par från Bulgarien, det gick bra för oss, vi vann matchen och var vidare till omgång 2 :) Det blev min enda match för dagen, för jag fick sedan veta av Peter att jag fick WO i singel mot danskan Anne Hald som var 5/8 seedad i tuneringen och då var jag vidare till omgång 3 i singel och skulle spela mina nästa matcher på fredagen. Jag satt i hallen hela dagen, 13 timmar och hejade och tittade på alla svenskar som spelade. Självklart tittade jag också på många, många fler matcher än så.

På fredagen kl 10.45 var det dags för omgång 2 i dubbel för mig och Andrea, vi hade mycket bra chans att vinna, men tyvärr blev det inte så. Fastän vi hade en bra ledning i andra set mot England/Scotland tappade vi. Det var vi som styrde matchen, men det var även vi som gjorde flest misstag och det var de som vi förlorade på. Singel spelade jag senare på dagen och den vill jag inte prata om.. Det var i alla fall super roligt att spela dubbel med Andrea i denna tunering, vi spelade bra tycker jag och vårt spel flöt på bättre än vad det har gjort på den senaste tiden:) Jag tillbringade även hela den här dagen i hallen och tittade på många matcher och hejade på svenskarna! Grattis till Jessica o Sanne som gick vidare till kvartsfinal!

Sen blev det lördag och det var dags för oss som inte gick vidare till kvartsfinalerna att åka hem. Vi började vår resa hem till Sverige redan kl 7.30..! På flygplatsen var det väldigt tomt och de var stenhårda vid säkerhetskontrollen. Typiskt att jag pep! Jag var tvungen att ställa mig med armarna rakt ut och så fick en kvinna "söka igenom mig", det visade sig att jag hade två hårnålar i höger jeansficka! Jag log lite fånigt när jag tog upp dem och visade kvinnan vad det var, men det gick bra, jag fick pasera:)

Flygresan hem till Stockholm Skavsta gick bra, det var många som var trötta och sov hela resan, men vi som höll oss vakna blev underhållna av Hugo :D När alla hade fått sin väska på flygplatsen satte vi oss på flybussen på väg till T-centralen, nu föll i alla fall min ögonlock ner och jag sov nästan hela resan. På Klarabergsviadukten väntade pappa på mig:) Det var så skönt att sätta sig i bilen och rulla hemåt!

Jag hade mycket trevligt under den här resan, många fina matcher och gott sällskap. Jag fick även använda min tyska lite vilket är super roligt. De flesta tyskarna började alltid prata engelska med mig, men när jag sedan svarade på tyska blev de så glada! Jag har dock tappat lite av språket, men pratar man på kommer många ord tillbaka!

Jag vill säga tack till småstaden Bottrop för en bra tävling med väldigt spännade matcher och tack RIG för att jag fick den möjligheten att delta!

//Linda


(2 kommentarer)
permalänk
Tisdag 04 mar 21:44 | Blogg
German junior 2008
Sådär då har jag jobbat i fyra dagar ute till havs. Det var en hel del vågor på Östersjön kan jag meddela, så när jag klev av båten i söndags eftermiddag kände jag mig inte helt stabil på land. När jag kom hem kände jag mig trött och sliten, gungandet på sjön tar på krafterna, men jag tjänade i alla fall lite pengar den här helgen och det är jag glad över!

På måndagen, alltså igår var jag tillbaka till verkligheten, med det menar jag skola, träning och föräldrar. När jag är ute på sjön och jobbar kommer man bort från detta och har lite tid för sig själv och man träffar nya människor att kommunicera med. Visserligen klämde jag in ett litet cykelpass mellan jobbpassen, det finns ett gym även på båten och det måste jag utnyttja!

Det är mycket i skolan nu och motivationen för skolarbeten och prov finns inte hos mig.. Jag gjorde så gott jag kunde på provet jag skrev idag i ämnet filosofi. Igår efter kvällsträning i Täby pluggade jag. Träningen gick inte alls så bra som jag ville att den skulle gå, detta berodde på att jag bara hade skolan i huvudet och blev mer och mer deppig för jag visste vad som väntade när jag kom hem från träningen. Detta såg Mårten! Han tyckte att vi tjejer såg lite häniga ut, trots att alla kanske inte var det. Det fanns ingen riktig lagkänsla på träningen igår och jag måste erkänna att jag bidrog inte till någon heller. Jag måste skärpa mig till nästa gång!

Idag var det en ny dag för träning, men jag fick börja dagen med att plugga, plugga, plugga och förseningar i tunnlebanan, så typiskt, jag blev självklart sen till provet, men fick i alla fall skriva det tillslut. Det var väldigt skönt när det var över för då väntade träningen med Peter :)!

Det blev en kanon bra träning idag! Peter matade mig och Andrea som dubbelpar, samma för Björn och Nico, det var så roligt och Peter kommer alltid med bra tips! Jag och Andrea fick sen spela en hel match mot Björn och Nico, det gick faktiskt bra! Vi hade glöden kändes det som, den har vi saknat, men på dagens träning fanns den där igen! Nu väntar German junior till helgen, det ska bli så roligt! Det är en super bra tävling med många bra spelare! Så nu är det bara ladda, ladda! Vi på badmintongymnasiet här i Täby (spelare U19) kommer göra ett kort stop vid Jönköping imorgon för att träna med U19 landslaget, sedan bär det av med flyg mot Dusseldorf.

Det är kanske dags att börja packa? Ja!

//Linda


(2 kommentarer)
permalänk
Torsdag 28 feb 13:08 | Blogg
Money money money!
Det blev bara ett träningspass igår:( Jag tränade på morgonen och vi skulle börja passet med att hoppa häckar! Det är riktigt skoj tycker jag, fast samtidigt lite läskigt. Jag vet inte om det är för att jag är smått höjdrädd, men sååå höga är inte häckarna hehe! Det kan vara rädslan för att ramla som gör häckhoppningen lite läskig. Sak samma, jag hoppade i alla fall! Under träningen fick jag mer och mer ont i min ljumske..jag kände visserligen att det drog till lite när jag hoppade häckarna, men då var det ännu inte så farligt. Men någonting hade hänt, för jag fick mer och mer ont, det kändes nästan som om det blev svullet och när jag gick ifrån träningen kändes det i ljumsken för varje steg jag tog. Suck! Jag som hade tänkt att träna kvällsträningen också.

Jag åkte hem till Andrea och Rebecca och tillbringade dagen där:) Jag och Andrea började på en skoluppgift och fick en del gjort! Men största delen av dagen satt vi i köket och pratade om allt möjligt med Rebecca! Jag blev kvar ända tills middagen serverades på köksbordet och ojoj vilken god kyckling Kikki lagade. Strax efter middagen kom mamma och hämtade mig med bilen för nu hade jag löjligt ont i ljumsken, jag haltade lite smått ut till bilen.

Hemma tog jag det lugnt och tittade klart på "Snygg, sexig och singel" :)

Idag tog jag sovmorgon, sov i alla fall till halv tio! Det kändes inte som att det var någon idé att ut och springa på morgonen när jag hade så ont i ljumsken igår kväll. För mig känns det bättre att vila än att halta runt i Ensta-spåret ute i Täby. Jag blev dock väldigt lättad när jag klev upp ur sängen imorse, för nu har jag inte alls lika ont, det känns mer som ett ömt blåmärke bara, så det är nog ingen fara med min ljumske:) Det känns skönt!

Just nu sitter jag och laddar inför jobbet;) Idag ska jag ut på sjön och tjäna pengar, jeej! Den här helgen ska jag jobba på Birka Paradise! Ikväll efter jobbet ska jag nog unna mig ett dopp i personalpoolen och lite bastu efter det;)

//Linda


(15 kommentarer)
permalänk
Tisdag 26 feb 22:10 | Blogg
Kul med träning :)
Yes då var Mårten tillbaka:) Härligt att se honom så brun i ansiktet efter all skidåkning han har tillbringat den senaste veckan! Välkommen tillbaka coach!

Igår, måndag, tog jag sovmorgon bara för att få känna att det var lov:) Jag var hemma hela dagen och bara tog det lugnt, tittade på film och åt min underbart goda ceasarsallad mitt på dagen och laddade inför kvällsträningen! Verkligen en skön dag! Kvällsträningen gick utmärkt. Riktigt roligt att se att Mårten var tillbaka, självklart fick han en välkommande kram. Det var väldigt kul att spela igår kväll, roliga matcher! Jag fick spela singel mot Mårten, hehe, det gick lite knackigt ibörjan, sen fick han smaka;) Jag och Peder spelade en bra mixed, vi vann första set i en förlängning mot Matte och Kuhlan! Peder var verkligen på hugget! Sen blev det avslutning i 20 min. Skugg och massa springa på banan utan boll. Jag var mer än nöjd med träningen!

6.30! Även fast det är lov ringer mobilalarmet så tidigt, men är det träning kl 8 så är det så! Den här morgonen åkte jag med Kent o Karolina, skönt att sitta i en bil istället för på tåget. Mårten som tränare och det var singelträning hela morgonpasset. Jag tränar sällan singel nuförtiden faktiskt. Tränar mest dubbel med Peter, men den här morgonen var det singel som gällde. Det är alltid kul med variation, så jag var glad! Vi körde singelövningar, singelmatcher och avslutade med lite fys för armarna och magen. Kul kul kul :D

Efter träningen som slutade kl 10 åkte jag hem för att äta och vila. Mårten var lite orolig om jag skulle hinna hem och vända till nästa pass som skulle börja kl 14, men jag svarade att det var lugnt:) Så jag åkte hem! Hemma så lagade jag mat, eller jag värmde mat, för jag är så dålig på att laga själv. Jag har blivit så bortskämd som har mamma som lagar allting åt mig. När jag flyttar hemifrån en dag måste mamma lära mig hur man använder en spis i alla fall:P Efter maten började jag titta på en film "Snygg, sexig och singel", kul film! Tyvärr såg jag inte klart på den. Jag stängde av DVDn och sov i 30 min istället.

Klockan ett gick jag hemifrån och tog tåget till Täby för att påbörja dagens andra träningspass. Den här gången med Zhang och Karolina! Zhang är verkligen bra, gillar att träna med honom. Han ser verkligen allt, han går in och rättar små fel som jag gör och plötsligt blir fotarbetet eller slaget så mycket bättre. Att så lite kan göra så mycket! Jag tror aldrig jag har gjort så många nätrullare på en träning tidigare:) Tränade bara en timme med Zhang och Karolina, jag hade gärna tränat längre! Men jag får se det som så att det här va den bästa timmen på dynget! Super kul hade jag på banan! Good work Karolina och Zhang!

Jag fick det stressigt hem från träningen sen..aldrig en lugn stund:) Jag skulle träffa en tjej som jag blev vän med i Egypten när jag var där över jul och nyår 2007-2008. Vi åkte hem till henne och åt en super god middag och myste i soffan med te och kaka och pratade om killar!

Underbar dag! Jag kom hem för ca 45 minuter sen och nu sitter jag och lyssnar på musik ur iTunes, just nu Alice Cooper med Poison faktiskt, kanske lite otippat från min sida;)

Snart blir det God natt!

//Linda


(2 kommentarer)
permalänk
Måndag 25 feb 12:16 | Blogg
Ett break från skolan
Nu är jag ledig från skola i en vecka, men träningen tar inget break:)

Igår kväll kom jag hem från Sundsvall, det var trotsallt skönt att komma hem, fastän jag hade det trevligt i Norrland! Visserligen gick inte tävlingen särskilt bra. Jag och Andrea förlorade dubbeln mot Maja och Mernaz, fast det kändes bra att det var vinnarna i tävlingen vi mötte, men nu är det bara att ta nya tag. Som sagt så är det lov nu från skolan, men träna ska jag göra i vilket fall som helst.

På lov vill jag egentligen ta det lugnt och göra saker jag inte hinner med annars, som t.ex. bio eller träffa vänner utanför skolan o badmintonen. Nu i trean på gymnasiet finns det inte så mycket ledig tid på lovet heller. Jag har massor av saker att ta itu med nu på lovet, det är redovisnigar som ska förberedas och uppgifter att göra tills nästa vecka, så så mycket vila blir det trotsallt inte!

Såg att det blev en debatt om badmintongymnasium här på sidan.. Eftersom jag själv går på ett blev jag nyfiken och var bara tvungen att läsa!

Så här upplever jag det hela..
Jag anser att jag i alla fall inte har blivit sämre sen jag började på badmintongymnasiet. Jag kom från en liten klubb (Botkyrka goif) och tränade ca 3 gånger i veckan och jag vet att jag har utvecklats de senaste 3 åren. Träningsmängden på gymnasiet ökar ganska snabbt, idag tränar jag 6 pass bara med gymnasiet och utöver det 3 pass med klubben (Täby). Min kropp fick en chock då jag började första året och jag fick problem med benhinnorna. Visserligen ökar träningsdosen lite för varje år, så det är inte det att jag började träna 9 pass i veckan från första dagen jag började på badmintongymnasiet i Täby. Idag är jag van att träna så mycket som jag gör och jag tycker det är mycket roligt att träna:) Men ett hinder med all träning är skolan.. och den kan man absolut inte ha som andra prioritet! Jag försöker prioritera skolan före träning, fastän jag egentligen bara vill träna. En utbildning måste man ha, så är det bara!

Det är där allting krockar! Skulle jag inte träna skulle jag haft mycket högre betyg i skolan än vad jag har idag, jag vet att jag är begåvad i skolan, men det händer att jag prioriterar träningen för att jag tycker det är roligare. Skulle jag bara ägna mig åt träningen skulle jag träna med mer kvalitet än vad det kanske blir idag. Vi går trotsallt på ett helt vanligt gymnasium, fast med extra lektioner! I min skola finns det alltid uppgifter jag måste göra och prov som måste skrivas.

Jag har hört att tredje året på gymnasiumet ska vara "slappt", det är det verkligen INTE! Kombinationen träning-skola är inte optimal, i alla fall inte för mig! Det är mycket eget ansvar och planering som krävs. Men ibland går inte allting ihop. Och en fritid existerar nästan inte! Någonting som måste fungera är samarbetet mellan skolan och tränarna har jag märkt. Det har väl blivit lite bättre sen jag började. Vi som nu går i trean var de första eleverna på Täbys badmintongymnasium och vid den tiden visste inte lärarna att det existerade en sådan sak som ett badmintongymnasium på skolan. Så bättre kommunikation behövs!

Det finns fördelar med ett badmintongymnasium! Jag har verkligen utvecklats och blivit en helt ny badmintonspelare, jag kan själv inte komma på ett bättre sätt att försöka kombinera skola och träning än att ha ett fungerande idrottsgymnasium. De lägger ner mycket pengar på oss och vi får åka utomlands och tävla, blir vi skadade har vi tillgång till sjukgymnaster. Jag ångrar inte att jag började på Täbys riksidrottsgymnasium!


//Linda


(2 kommentarer)
permalänk
Lördag 23 feb 12:08 | Blogg
Norrland here we come
Nu är vi här! Sundsvall! Andrea, Karolina, Sebbe, Fredrik, Peder, Jocke och jag :)

Igår klockan 14 gick minibussen från Täby. Bussresan gick mycket bra, vi var framme redan vid sextiden. Ipods, dator, sova och diskussioner underhöll oss hela resan. Trevligt hade vi i alla fall!

När vi väl var framme och klev ur bussen var det mycket kyligare än i Stockholm, så det var tur att jag valde vinterjackan på morgonen trots att det var 8 grader plus! Ja sen var det in på hotellet och det såg inte direkt ut som vi hade tänkt oss, jag säger inget mer än så! Vi gick ut tillsammans och åt middag, sen tog vi det lugnt på hotellet. Killarna ägnade hela kvällen åt att spela biljard, medan vi tjejer log i sofforna framför TVn och tittade på Let´s dance. Vid elvatiden släckte jag och Andrea lampan och då var det dags för sömn!

Idag..mobilalarmet ringde redan vid 7, jag gick upp på en gång för jag kände mig ganska pigg. Dagens spel började med mixed kl 9. Jag och Fredrik var första ut på bana 1, allt kändes faktiskt mycket bra! Spelet började bra och vi var taggade..tyvärr blev det en förlust i tre set. Nu väntar morgondagens dubbel:)

//Linda


(0 kommentarer)
permalänk
Onsdag 20 feb 22:04 | Blogg
Uppladdning pågår
Härliga onsdag! Idag klämde jag in tre träningspass + skola och nu kan jag äntligen andas ut och njuta av en stund för mig själv och skrivandet.

6.20 ringde mobilalarmet imorse, då var det dags att stiga upp! Jag kände mig pigg och fräsch och solen sken orange/röd på himlen när jag gick ut i den friska luften på väg mot Täby. Klockan 8 började träningen med Peter Axelsson (som tränare) och Täby-boysen! Mixed, mixed och mixed stod det på dagens morgonträningsplanering. I helgen är det SGP i Sundsvall och där ska jag spela mixed med Fredrik Högman (Täby), så vi hade bestämt att träna tillsammans denna morgon. Det blev en intensiv timme med rotation och "vem som ska ta bollen om den kommer här eller där". Det gick mycket bra tycker jag, Peter gav oss många fina tips! Därefter var det skolan som väntade..

Jag var bara på en lektion, sen var det träning igen.. Byggnaden brevid min skola heter Tibble hallen, där även SIS spelas, där gymmar jag och de övriga treorna längst ner i källaren på det såkallade "ryssgymmet". Där spelas det hög hårdrocksmusik och det är bara de tuffa grabbarna som går dit, ja självklart jag och Andrea också:) I vilket fall gick det bra att gymma idag. Peter var inte där, så vi fick klara oss själva, men det var inga problem!

Efter skolan skyndade jag mig hem för att äta och vila, så mycket vila blev det dock inte. Den stunden jag fick sitta ner var väl då jag satt i soffan och åt min fullkornspasta med kyckling och sallad. Sedan på med träningskläder och mot tunnelbanan och destination Täby! Igen!

Kvällträningen var dubbel inriktad och det var Kent Kotte som var tränare. Det var kanon för mig och Andrea att träna lite dubbel, för vi ska spela tillsammans i helgen i Sundsvall! Jag har ännu inte sett någon lottning inför helgen tyvärr, men jag är ju sån som inte tittar så noga på lottningen utan frågar mest coachen när jag spelar min match. Det som också kan hända är att jag får reda på vem jag ska möta genom en partner eller någon annan. Hörde av Andrea att vi var förstaseedade nu i helgen. Det är skoj! Självklart är det för att jag och Andrea står med på världsrakingen, men vi ska göra vårt bästa :)

Nu är klockan mycket och det är nya träningspass att vara pigg till imorgon.. Så jag säger GOD NATT!

//Linda


(0 kommentarer)
permalänk
Tisdag 19 feb 21:07 | Blogg
Inte mitt första träningspass
Tjena, måste jag börja med att säga! Jag är Linda Seflin och spelar för Täby, jag går även badmintongymnasiet i Täby.

Här på Badmintonsverige.se ska jag börja blogga om min träning och om vissa tävlingar jag deltar i.

Idag gjorde jag absolut inte mitt första badmintonpass i livet, men däremot skriver jag min första blogg!

13.25 slutade skolan och därefter tog jag och Andrea bussen till träningen, till Täbys badmintonhall, det är där vi genomför våra badmintonpass. Klockan 14 börjar träningen med Peter Axelsson på tisdagar. Det är vi "treor" som tränar då, Nico, Björn, Andrea och jag!

Träningen började med huvudvärk, men kroppen kändes bra! Jag och Andrea började med dubbelövningar, alltid lika roligt, men idag kändes det ganska tugnt pga huvudvärken som inte ville ge med sig. Det fick bli att dricka en del med vatten för att få bort den. Lagom till Peters mångbollsmatning var den borta! Jag fortsatte med dubbelinriktningen, jag sprang som en dåre i sidled och tryckte ner alla bollar i golvet, det kände riktigt bra nu! Efter mycket slit blev det ett break för dricka, det behövdes. Medan vi satt bakom banan och drack gick Peter och hämtade pallen.. "Ojoj!" tänkte jag och Peter bara log! Står Peter på pallen har man ingen chans, hehe. När Andrea, som var först ut på banan, fick syn på Peter och pallen hördes det " Nooo!" och så skrattade hon. Andrea visste vad som väntade henne.. Peters nästan omöjliga droppar! Första omgången gick bra för Andrea:) Sen var det min tur, jag fick stå på halv bana och vara deffensiv, fastän jag bara jobbade på halv bana fick jag kämpa mig fram till dropparna :P Därefter var det Björn, han såg stark ut idag! Men sista omgången av mångbollsmatningen fick Björn smaka på Peters tuffaste matning den här träningen. Peter matade snabba, branta droppar i forhand- och backhandhörnen vid nät och då hade Björn inte en chans, tyvärr! Peter skrattade!!! Sen blev det duell, bäst av tre bollar "vinner". Peter droppade rakt och snabbt, den tog Björn! "1-0" sa Peter. Sen kom en diagonal, den tog Björn också! "Ojdå" sa vi andra som tittade på. Sista bollen.. Peter rycker och det kommer en cleer, det var inte Björne beredd på kan jag säga och det tog Peter som en seger och klev ner från pallen :)

Dagens träning var avklarad och då var det dags att åka hem till Tv-soffan för att vila ut sig med en ceasarsallad och "Vänner".

//Linda


(2 kommentarer)
permalänk
Tidigare blogginlägg
Sön 09 mar 21:18  |  Blogg
Smått och gott från Tyskland
Tis 04 mar 21:44  |  Blogg
German junior 2008
Tor 28 feb 13:08  |  Blogg
Money money money!
Tis 26 feb 22:10  |  Blogg
Kul med träning :)
Mån 25 feb 12:16  |  Blogg
Ett break från skolan
Lör 23 feb 12:08  |  Blogg
Norrland here we come
Ons 20 feb 22:04  |  Blogg
Uppladdning pågår
Tis 19 feb 21:07  |  Blogg
Inte mitt första träningspass